De Zaventemse scale-up Destiny, vandaag Europese aanbieder van veilige cloud– en bedrijfscommunicatie voor kmo’s, neemt het Antwerpse Stuart over. Deze toonaangevende speler op vlak van cloudinfrastructuur en managed hosting is de (voorlopig) laatste in een reeks van buitenlandse overnames van Destiny, waarmee laatstgenoemde zijn positie als Europa’s grootste UcaaS provider nog versterkt.

“Met het schaalbare platform van Stuart kunnen we onze klanten nu nog beter bedienen”, aldus Joachim Lauwers, managing director Destiny België. “En dankzij Stuart’s mooie klantenportfolio met onder meer CM, Essent, AS Adventure, GIMV en Impact Interim krijgen we toegang tot het bredere kmo-veld in België.”

Niet onbelangrijk in de huidige war for talent is dat we met het team van Stuart ook heel wat bijkomende competenties binnenhalen die we niet alleen in België, maar ook binnen de hele Destiny groep willen inzetten. Zo kunnen we onze positie als Europese, innovatieve aanbieder van veilige cloudcommunicatie oplossingen voor kmo’s verder versterken.”