Intracto Group blijft zijn ambities kracht bijzetten om hét geïntegreerd full-servicebureau voor strategie, creatie, content, marketing en technologie te worden in België, Nederland én Scandinavië. Dat bewijst het met de overname van het Zweedse Awave – nummer 34 intussen. Het 55-koppige team van Awave is gespecialiseerd in web-development, UX, UI en digitale marketing en onderstreept de groeiambities van Intracto Group in Scandinavië.

“Klanten vroegen ons steeds vaker om meer verantwoordelijkheid te nemen in hun marketing- en communicatie-activiteiten”, verantwoordt Carl-Johan Beckman, CEO van Awave, de overname. “Een vraag waar we nu een end-to-end antwoord op kunnen geven.”

Naast Göteborg zal Intracto Group nu ook in Stockholm bouwen aan de campusfilosofie waarbij talent, kennisdeling en openheid centraal staan. Het Scandinavische team bestaat intussen al uit 180 experts.

“Na de stevige uitbouw van Intracto Group in de Benelux, gaan we nu nog verder versnellen in Scandinavië om ook daar onze end-to-end propositie verder in praktijk te brengen”, vult Intracto Group-CEO Pieter Janssens aan. “Samen willen we voor onze klanten de verantwoordelijkheid nemen voor de hele customer journey op pan-Europese schaal.”