Het gaat hard voor make it fly, de onlangs opgerichte bedrijvengroep die bestaat uit digitale partners Duo (Brugge), Nascom (Genk), Corecrew (Gent) en – heel recent – Mediasoft in Hasselt. Bovendien kwam private equity partij Green Park Investment Partners, met ruime ervaring in het schalen van HR- en digitale ondernemingen, aan boord in het kapitaal. Make it fly wordt daarmee een organisatie van 70 medewerkers en een omzet van 6,5 miljoen euro. De groep is nog steeds op zoek naar nieuwe digitale experts.

Familiale continuïteit

Het fundament van deze toonaangevende groep werd al in 1996 gelegd, bij de oprichting van Duo door Véronique Dugardyn. Inmiddels is dit de derde grote uitbreiding sinds 2016 en is make it fly uitgegroeid tot één van de grotere zelfstandige digital agencies in België.

De ambitie is om samen klanten te begeleiden in hun digitale transformatie, e-business, IT, marketing en digitale strategie. “Er was reeds enorm veel vraag naar digitalisering en door de COVID-19 crisis neemt die vraag alleen maar toe”, aldus CEO Mathieu Cardinael. “Met de toevoeging van Mediasoft versterken we ons team en expertise. De komende jaren wensen we verder uit te breiden door te blijven inzetten op de aanwerving van digitaal talent, en bijkomende strategische overnames.”